Prova att göra cappuccino med Dolce Gusto kaffekapslar

Självklart vill man ha kaffe. Nu kan du äntligen göra bra kaffe med hjälp av Dolce Gusto kaffekapslar i hemmet. Du lär dig hur du ska göra.

kaffekapslar

Häll i vatten i tanken sedan är du igång. Det hela är klart på några minuters tid och det här är en Cappuccino maskin som inte kräver särskild skumning. Det hela är hur enkelt som helst och också kul.

Följ instruktionerna till Dolce Gusto kaffekapslar

Det följer alltid med instruktioner som du ska läsa. Kanske finns kapselmaskinen på nätet. Rätt kapsel på rätt plats helt enkelt.

Maskinen kan skötas med en knapp. Det är vattnet som frigör smaken av kaffet. Vill du göra kalla drycker så måste du slå om inställningarna.

När bryggningen är klar ska du plocka ur din kapsel till Dolce Gusto och kasta den. Kapslarna kan inte återanvändas. Du får ta en ny om du vill göra en kopp till!

Ska du köpa en Cappuccino maskin eller inte?

Dolce Gusto kan användas som Cappuccino maskin men är inte en regelrätt maskin för cappuccino. Denna maskin använder bara kapseln och inget annat. Du vet ju redan att mjölkpulvret följer med så det behöver vi inte skriva flera gånger.

Det är ju ingen Cappuccino maskin men det spelar ju ingen roll. Drycken är helt unik.

Här köper du maskinen. kapslar till caffitaly

Köp kapslar oberoende av kaffesort. Det är Dolce Gusto kaffekapslar märket som spelar roll.

Det är passformen som avgör. Se på lite olika varianter och välj rätt med tanke på den typ av kaffe du vill ha som espresso eller cappuccino.

Priset spelar ju också in. Kvaliteten ska vara avgöra, inte priset. Din lokala affär har säkert någon sort.