Möglet har ingen chans med Grönfri och Grönfri Proffs!

Det är verkligen trist med mögel och hussvamp vill du inte ha för den kan skada både dig och materialen i ditt hem. Möglet har ingen chans mot medel som Grönfri eller Grönfri Proffs och dess verkan.

mögeltvätt

Varorna säljer som smör. Rätt använt blir resultatet så bra som det kan bli.

Du kan välja Grönfri eller något annat märke. Konkurrenten Påväxt-Stopp har samma aktiva substans i samma mängd, samma spädning och är lättast att jämföra med. Du måste köpa produkter som Påväxt-Stopp i speciella butiker online. Beställ snabbt och enkelt i nätbutiker som du gillar.

Medlet Grönfri är anpassad för de flesta miljöer

Tvätta fasaden eller taket. Utemiljön blir som ny.

Använd en högtryckstvätt för att nå upp på taket. Du har ju redan läst om att det är Bensaltensid som är det verksamma ämnet.

Gör så här så funkar det

Man kan inte bara spraya på och hoppas på det bästa. Många uppskattar den goda effekten av Grönfri eller Grönfri Proffs och liknande produkter.

Grönfri måste spädas ut. Grönfri räcker alltså fem gånger så länge. Om du sköter rengöringen med Grönfri Proffs är det istället 15 gångers spädning som gäller.

Grönfri har enligt kemikalieinspektionen 8% Bensaltensid (Bensalkonklorid) som aktiv substans. Koncentrationen kan skilja. Den kan spädas flera gånger. Det är smart.

På kemikalieinspektionen står mycket bra fakta. Det gör att blandningen blir dryg.

Miljön blir inte påverkad.

Rengör ofta

Något som är viktigt att komma ihåg är att du inte kommer att behandla ditt hem med Grönfri en gång för att sedan leva lyckligt utan mossa för resten av dina dagar. Möglet har ingen chans.

Behandla gärna i förebyggande syfte. Regelbunden takrengöring är verkligen klokt av flera skäl. tak tvätt Grön påväxt är ju inte särskilt fint.

Om du har otur måste du byta ut takpannorna. Om det vill sig illa så kan det bli riktigt dyrt.

Det blir mindre kostsamt om du gör det själv istället för att anlita någon

Det behöver inte vara så dyrt. Att slippa renovera är ju något som kan kännas väldigt bra. Grönfri gör jobbet enklare.