Många svenskar upptäcker fördelarna med Grönfri och Prickfri

Prova att använda produkten på mossan som växer på taket. Marknaden för rengöringsprodukter har verkligen blommat ur på senare tid. Du kanske har hört talas om Grönfri och Prickfri?

Takmossa har ingen chans mot Grönfri och Prickfri

Både Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape. Du kan använda medlet på mikroorganismer. Du löser produkten enkelt i lite vatten.

Vissa väljer att blanda mixen med Bensaltensid själv också, men det rekommenderas bara i de fall då du vet vad du gör. Bensaltensid säljs flytande som 50%-ig lösning. Så fort du här spätt ut blandningen 32 gånger så kan du använda det på rätt underlag.
Du kan spä ut blandningen olika mycket för att få olika mängder. Det påverkar naturligtvis literpriset i positiv riktning.

Takrengöringsföretag brukar använda Grönfri Proffs som är en 25%-ig lösning av Bensalkonklorid. Om man räknar på det blir det nästan billigare att blanda till medlet på egen hand, om man vet hur man gör.

ta

Många har upptäckt fördelarna med Påväxt-Stopp. Då spar du dessutom en rejäl slant. Priserna ändras, när denna information skrivs är påväxtfri ca. 20% billigare.

Du spär ut lösningen så att den inte blir för stark. Den 25-procentiga Grönfri Proffs.

Två produkter som ger samma fina resultat

Om vi ska vara ärliga så är Prickfri och Grönfri samma sak. Effekten kan ända skilja sig en aning beroende på hur det ska användas. Fulstopp och Bensaltensid har ett starkare koncentrat.

Det är viktigt att rengöra ofta

Det handlar om mer än om priset. taktvätt Tanken är ju att du med Jape Grön fri eller Prickfri får in en god rutin för att göra rent. Mossan försvinner direkt.

Oavsett om du köper Grön fri för tak eller för att få fina trädgårdsplattor är det verkligen viktigt med regelbundenhet. Du kanske till och med vill boka in i ditt eget schema när du ska behandla påväxt med det medel som du har valt. Det är enklare att hålla koll på tiden då.

Du kommer att upptäcka ett helt nytt sätt att städa på

Du får inte lösa med Grönfri och Prickfri.

Så länge som Bensalkonklorid används på rätt sätt så är det inte farligt, men du måste ändå vara försiktig. Skyddsutrustningen behöver inte vara särskilt avancerad. Skyddsglasögon är en säkerhet man inte bör avstå.

Ta för vana att använda arbetskläder då du tar bort mossa på tak och rengör omkring ditt hus med produkter som Grön fri för tak och Prickfri. På så sätt ligger du steget före.

Tänk också på att ha stadiga och säkra skor och det särskilt då du gör rent på taket där det kan vara halt och ostadigt på sina platser. Medlet kan användas året om.