Kaffebryggare Krups är både snygga och finessrika

Kaffebryggare Krups är ganska populära, mycket för deras stilrena design. Det finns givetvis ganska många kaffebryggare att välja bland ur Krups sortiment, allt från den vanliga hederliga gamla bryggaren, fast med fräsch och stilren design, till avancerade espressomaskiner eller kombinerad kaffebryggare/tebryggare.

Kaffebryggare Krups gör gott kaffe och ger köket en fräsch känsla med sitt moderna utseende som oftast går i svart och rostfritt stål. Det finns den del små espressomaskiner som även säljs i färg, och ibland kan vissa modeller finnas i vitt, men vanligast är det med kombinationen svart och rostfritt stål.

Smaken på det färdiga kaffet med en vanlig kaffebryggare Krups är helt okej. Det är ingen superavancerad maskin och man ska nog inte förvänta sig samma typ av kaffe ur en Krups som ur en Moccamaster, men till vardags funkar den för de flesta (en äkta finsmakare bör eventuellt söka vidare).

Bland de senaste modellerna bland vanliga kaffebryggare från Krups så finner man bland annat kaffebryggare Krups med automatisk droppstopfunktion. Denna variant kommer i tre olika modeller som alla styrs med en digital display och brygger ens kaffe snabbare än vanligare kaffebryggare. De brygger upp till 12 koppar kaffe åt gången och två av de tre modellerna har timerfunktion. Dessa modeller finns i svart och silver.

Vidare har Krups några intressanta dubbla kaffebryggare i sitt sortiment. Duothek F2707 är en festlig bryggare som tillåter en att brygga kaffe i två kannor på samma gång, man kan till och med använda sig av olika kaffesorter! Denna modell finns i både svart och vitt och tillåter bryggning av 2×8 koppar i stöten. Bryggaren Duothek F4644 har också dubbla kannor och kan brygga 2×10 koppar, men den ena kannan är avsedd för kaffe medan den andra är till för te. Smidigt för familjer eller för den som ofta bjuder hem folk.

Den sista typen bland kaffebryggare Krups är modellen med värmeisolerande kanna, det finns två varianter. Den ena är som en vanlig bryggare med droppstopfunktion och timer, men med finessen att kannan isolerar värme och håller ens kaffe varmt lika länge som om det låg i en termos. Den andra heter ProAroma Therm FMF1 och har kapacitet för 10 koppar kaffe. Dess design är stilren och bryggaren går helt i svart.

Krups säljer givetvis också espressomaskiner och har ett brett sortiment med allt från helautomatiska espressomaskiner till kombinerad kaffebryggare och espressomaskin. För den genuint intresserade har Krups också manuella espressomaskiner i sitt utbud. Det finns något för alla bland kaffebryggare Krups.